Wij zijn op zoek naar een:

De Waal levert kozijnen, deuren, hsb wanden, ramen én oplossingen!

Nieuwe kozijnen, deuren of ramen nodig? Van hout of kunststof? Volledig gevelgereed, beglaasd en voorzien van een houten stelkozijn? Voor één woning of voor honderden tegelijk? Laat u verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van De Waal. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnenprojecten, in planmatig onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Historie

Van een klein traditioneel timmerbedrijf is De Waal sinds 1984 uitgegroeid tot één van de modernste houten én kunststof kozijnenfabrieken van Nederland.

Onze meerwaarde

In onze fabriek produceren we efficiënt, snel en zeer flexibel zowel houten als kunststof kozijnen. Volledig afgestemd op uw wensen. Onze meerwaarde merkt u al in het voortraject. Wij denken altijd proactief mee en verrassen u graag met creatieve oplossingen. Kozijnen laten monteren? Onze montageploeg staat voor u klaar.

Communicatie

Helder communiceren. Veel bedrijven willen het, De Waal doet het. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent.

Afspraak is afspraak

Als opdrachtgever bent u verzekerd van hoogwaardige producten. Minstens zo belangrijk: van heldere communicatie en betrouwbaar partnerschap. Afspraak is bij ons afspraak.

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Realisatie door Zeker Zichtbaar