Wij zijn op zoek naar een:

Onze voorgaande logo’s

timeline_pre_loader

1984 - Van eenmanszaak tot moderne kozijnenfabriek

Van een klein traditioneel timmerbedrijf is De Waal sinds 1984 uitgegroeid tot één van de modernste kozijnenfabrieken van Nederland. Het verhaal van de kozijnenfabriek begint in 1984 in Giessen, waar Ot de Waal een éénmanszaak begint. Het harde werken werpt al snel zijn vruchten af.

1986 - Al vijf timmermannen in dienst

Het bedrijf is inmiddels naar Veen verhuisd. Timmerbedrijf de Waal houdt zich in die jaren bezig met jachtbetimmering, interieurbetimmering, nieuwbouw en renovatie.

1996 - Snelle groei

Het meedenken met de klant, de toepassing van innovatieve technieken en producten en het nakomen van afspraken betalen zich uit: de groei zet door. Het bedrijf verhuist in 1996 naar de Hoge Uitakker in Veen, waar De Waal de beschikking krijgt over 1600 m2 bedrijfsoppervlakte.

2005 - Kozijnenfabriek

Vanaf het begin van deze eeuw richt de onderneming de pijlen steeds meer op renovatie, geluidwerende kozijnen en houtskeletbouw. In 2005 verhuist het bedrijf naar de huidige locatie, waar het de beschikking krijgt over de moderne kozijnenfabriek.

2017 - Kunststof kozijnen

Gestart met het produceren van kunststof kozijnen.

Heden - Innovaties

Hier wordt het productieproces verder geautomatiseerd en volgen de innovaties elkaar tot op de dag van vandaag in hoog tempo op.

Benieuwd naar onze kozijnen met een verhaal?

Bezoek onze kozijnenfabrieken. Een afspraak is snel gemaakt via telefoonnummer 0416 - 69 28 70.

Neem contact op

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Realisatie door Zeker Zichtbaar