Houten kozijnen - De Waal

Doorzoek de website

Houten kozijnen met een verhaal

Alles bij 1 partij: de Waal produceert, levert en monteert een gevelgereed totaalproduct!

De houvast van houten kozijnen

Bij de Waal aan het juiste adres voor houten kozijnen op maat. De Waal denkt met u mee, produceert, monteert en garandeert de juiste kwaliteit voor seriematige afname van houten kozijnen. Neem nu contact op en ontdek direct wat wij voor u kunnen betekenen!

In 3 stappen een gevelgereed totaalproduct

Met een gevelgereed totaalproduct bedoelen we ook écht een gevelgereed totaalproduct. De Waal levert houten kozijnen die direct in de gevel gemonteerd kunnen worden en dus beglaasd en ingemeten zijn, inclusief houten stelkozijnen. Zo heeft u alles bij 1 partij ondergebracht.

1. afspraak

Uw eisen en wensen persoonlijk bespreken

2. productie

Volledig montageklaar en ingemeten

3. levering/montage

Gevelgereed (incl. glas en stelkozijn)

“Dit totaalproduct is perfect voor professionele opdrachtgevers zoals o.a. fabrikanten van prefab gevelelementen, woningcorporaties en aannemers. Geschikt voor onderhouds- en renovatieprojecten, nieuwbouw en sociale woningbouw.”

Daarom houten kozijnen van de Waal!

Met houten kozijnen van de Waal profiteert u van full-service dankzij de expertise in zowel de wereld van houten- en kunststof kozijnen. Doordat we bij de Waal tevens over een innovatieve houten kozijnenfabriek beschikken ligt alles bij één en dezelfde partij. Van de productie tot het monteren, inmeten en plaatsen (voorzien van houten stelkozijnen uit eigen fabriek) van de kunststof kozijnen. Het resultaat? Een hoge efficiency en lage foutmarges in het volledige proces doordat u alles bij 1 partij heeft liggen.

  • 1 Stop Shopping – Kennis en ervaring van houten- én kunststof kozijnen
  • Volledige plaatsing in 1 keer in de gevel Bijv: houten deur en kunststof kozijnen = minder overlast bewoners bij renovatie
  • Hele proces bij 1 partij
  • Hoge logistieke efficiency en duurzaamheid i.c.m. lage faalkosten en TCO

ACCOYA-HOUT

De Waal Kozijnen B.V. levert kozijnen van onder andere Accoya-hout.

Accoya gemodificeerd hout is uitgegroeid tot de norm voor de houtindustrie als het gaat om prestaties, duurzaamheid en stabiliteit. Duurzaam geproduceerd en met een lage CO2-voetdruk, draagt Accoya actief bij aan een circulaire, biobased economie. Voor meer informatie zie accoya.com.

Nieuw hoofdstuk aan het verhaal van de 35 jaar De Waal

Van een traditioneel timmerbedrijf zijn we uitgegroeid tot één van de modernste fabrieken van Nederland. We produceren kozijnen, deuren, ramen en complete gevelelementen. Voor planmatig onderhoud, renovatie én nieuwbouw. Volledig afgestemd op uw wensen en ontwikkeld om de eindgebruiker maximaal comfort te bieden. Nu wordt er een nieuw hoofdstuk aan dit verhaal toegevoegd. In de vorm van vooruitstrevende kunststof kozijnenfabriek. Waardoor we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Gealan

Matrix

Matrix

rotox

De Waal is flexibel

Dankzij dit totaalpakket van zowel kunststof- áls houten kozijnen is de Waal flexibel. Hierdoor kunnen wij u volledig objectief adviseren en hebben wij altijd een passende oplossing voor uw specifieke eisen en wensen. Wilt u ook profiteren van de flexibiliteit van de Waal? Neem dan nu contact op en we bespreken direct wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op