Kunststof kozijnen - De Waal

Doorzoek de website

Kunststof kozijnen met een verhaal

Alles bij 1 partij: De Waal produceert, levert en monteert een gevelgereed totaalproduct!

De kunst van kunststof kozijnen

Als verwerker van het nieuwe Gealan S9000 NL profiel bent u bij De Waal aan het juiste adres voor kunststof kozijnen op maat. De Waal denkt met u mee, produceert, monteert en garandeert de juiste kwaliteit voor seriematige afname van kunststof kozijnen. Kortom; De Waal verstaat de kunst van kunststof kozijnen. Neem nu contact op en ontdek direct wat wij voor u kunnen betekenen!

In 3 stappen een gevelgereed totaalproduct

Met een gevelgereed totaalproduct bedoelen we ook écht een gevelgereed totaalproduct. De Waal levert kunststof kozijnen die direct in de gevel gemonteerd kunnen worden en dus beglaasd en ingemeten zijn, inclusief houten stelkozijnen. Zo heeft u alles bij 1 partij ondergebracht.

1. afspraak

Uw eisen en wensen persoonlijk bespreken

2. productie

Volledig montageklaar en ingemeten

3. Levering/montage

Gevelgereed (incl. glas en stelkozijn)

“Dit kunststof kozijnen totaalproduct is perfect voor professionele opdrachtgevers zoals o.a. fabrikanten van prefab gevelelementen, woningcorporaties en aannemers. Geschikt voor onderhouds- en renovatieprojecten, nieuwbouw en sociale woningbouw.”

Waarom kunststof kozijnen

In vergelijking met houten kozijnen zijn kunststof kozijnen voordeliger. Hierdoor zijn deze voor ieder budget en woningtype geschikt, van renovatieprojecten tot nieuw- en sociale woningbouw. Een greep uit andere voordelen van kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen zijn voordelig in TCO (Total Cost Ownership)
  • Kunststof kozijnen zijn flexibel in RAL-kleuren
  • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm
  • Kunststof kozijnen zijn inbraak werend
  • Kunstof kozijnen zijn laag in aanschafprijs

Natuurlijk gelden bovenstaande voordelen voor kunststof kozijnen in het algemeen. Waarom dan voor kunststof kozijnen van de Waal kiezen?

Daarom kunststof kozijnen van de Waal!

Met kunststof kozijnen van De Waal profiteert u van full-service dankzij de expertise in zowel de wereld van houten- en kunststof kozijnen. Doordat we bij De Waal tevens over een innovatieve houten kozijnenfabriek beschikken ligt alles bij één en dezelfde partij. Van de productie tot het monteren, inmeten en plaatsen (voorzien van houten stelkozijnen uit eigen fabriek) van de kunststof kozijnen. Het resultaat? Een hoge efficiency en lage foutmarges in het volledige proces doordat u alles bij één partij heeft liggen.

  • 1 Stop Shopping – Kennis en ervaring van houten- én kunststof kozijnen
  • Volledige plaatsing in 1 keer in de gevel Bijv: houten deur en kunststof kozijnen = minder overlast bewoners bij renovatie
  • Hele proces bij 1 partijHoge logistieke efficiency en duurzaamheid i.c.m. lage faalkosten en TCO

Ook profiteren van deze voordelen en verkennen wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak!

Over het gealan S9000 NL profiel

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen van de Punkto Energieeinsparung (energiebesparing). In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen. Download voor alle technische informatie de brochure.

Download brochure

Nieuw hoofdstuk aan het verhaal van de 35 jaar De Waal

Van een traditioneel timmerbedrijf zijn we uitgegroeid tot één van de modernste fabrieken van Nederland. We produceren kozijnen, deuren, ramen en complete gevelelementen. Voor planmatig onderhoud, renovatie én nieuwbouw. Volledig afgestemd op uw wensen en ontwikkeld om de eindgebruiker maximaal comfort te bieden. Nu wordt er een nieuw hoofdstuk aan dit verhaal toegevoegd. In de vorm van vooruitstrevende kunststof kozijnenfabriek. Waardoor we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Gealan

Matrix

Matrix

rotox

De Waal is flexibel

Dankzij dit totaalpakket van zowel kunststof- áls houten kozijnen is de Waal flexibel. Hierdoor kunnen wij u volledig objectief adviseren en hebben wij altijd een passende oplossing voor uw specifieke eisen en wensen. Wilt u ook profiteren van de flexibiliteit van de Waal? Neem dan nu contact op en we bespreken direct wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op