Alle verhalen van De Waal Kozijnen op één pagina.

Doorzoek de website

De verhalen van De Waal

Het verhaal van: Ruud Roijmans

Afgelopen jaar was hij ruim een maand in Noorwegen, een paar weken in de Pyreneeën en een tijdje in Mont-Saint-Michel. Het tweede halfjaar van 2022 bracht hij voornamelijk door in… Veen. Maak kennis met onze nieuwe collega Ruud!

Het verhaal van: Ruud Roijmans
Ruud Roijmans De Waal Kozijnen Veen Merkx Kozijnen Dongen Kozijnmakers

Het verhaal van: Marc Valentijn

Sommige mensen worden geboren om in de techniek te werken. Collega Marc is zo iemand. Doordeweeks is hij stuurman in onze productiehallen, in zijn vrije tijd sleutelde hij tot voor kort aan Opel Kadettjes. Marc vertelt over zijn loopbaan en zijn rol binnen De Waal Kozijnen.

Lees meer

Het verhaal van: Netty de Groot

Loop je ons kantoor binnen, dan loop je Netty tegen het lijf. De vrolijke dame uit Midden-Brabant is verantwoordelijk voor de complete bedrijfsadministratie. En hoewel Netty pas sinds april 2022 bij De Waal werkt, voelt dat niet zo. “Het voelt alsof ik hier al jaren rondloop”, aldus Netty.

Lees meer
Netty-de-Groot-De-Waal-Kozijnen-in-line

Het 25-jarige verhaal van: Gerrit van Genderen

“Als ik ergens aan begin ga ik er de volle honderd procent voor”, vertelt Gerrit. Gerrit is deze week officieel 25 jaar werkzaam bij De Waal. “De afgelopen kwart eeuw veranderde er veel, in positieve zin.” Samen met ‘onze’ Gerrit blikken we terug én vooruit op zijn loopbaan.

Lees meer

Het verhaal van: Bert van Genderen

Als je vóór je vijftigste al 25 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt, dan is dat iets unieks. Zeker in een tijd waarin job-hoppen en tekorten op de arbeidsmarkt een grote rol spelen. Samen met collega Bert blikken we terug op zijn afgelopen 25 jaar bij De Waal Kozijnen. “En de volgende 25”, grinnikt hij.

Lees meer

De directie wordt 100 procent eigenaar van Kozijnmakers

De directie van Kozijnmakers bestaande uit Bart van Leijsen, Wilfred Barenbrug en Paul Verweijen vergroot haar aandelenbelang. Na de overname bezit de directie samen 100 procent van de aandelen in de Kozijnmakers groep die bestaat uit Merkx Kozijnen en De Waal Kozijnen.

Lees meer

Het verhaal van: Sander van Herwaarden

Wat doe je als je zo’n twaalf jaar bij Defensie werkt en weinig know-how hebt van de bouwsector? Juist, dan spring je aan boord bij een bedrijf dat hierin actief is. Logische stap? Misschien niet. Goede zet? “Absoluut”, aldus Sander. Sander vertelt over zijn loopbaan, de kracht van De Waal volgens hem en meer.

Lees meer

Het verhaal van: Mariëtte de Heer

“Bij De Waal heb je geen roddeltantes. Iedereen is lekker ‘recht voor z’n raap.’” Mariëtte de Heer werkt sinds het najaar als allrounder in onze kunststof productie en heeft het naar eigen zeggen ‘heerlijk naar haar zin.’ Onder het genot van een kop koffie vertelt ze meer over haar functie.

Lees meer

Maarten met pensioen: “het wordt wennen, maar ik heb er zin in”

Meer dan 30 jaar was Maarten Honcoop een vaste spil binnen ons team. Afgelopen woensdag reed hij voor de laatste keer naar zijn werkplek: sinds woensdagavond geniet de man uit ons eigen Veen van een welverdiend pensioen. Samen met hem blikken we terug op zijn prachtige loopbaan.

Lees meer

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie