Het verhaal van: Netty de Groot. Netty vertelt over haar baan en meer.

Doorzoek de website

Het verhaal van: Netty de Groot

Loop je ons kantoor binnen, dan loop je Netty tegen het lijf. De vrolijke dame uit Midden-Brabant is verantwoordelijk voor de complete bedrijfsadministratie. En hoewel Netty pas sinds april 2022 bij De Waal werkt, voelt dat niet zo. “Het voelt alsof ik hier al jaren rondloop”, aldus Netty.

 

Begin april treedt Netty bij De Waal in dienst. Oud-collega Anjo werkt haar in, Anjo zelf gaat een maand later met pensioen. Netty vertelt over haar komst bij De Waal: “Alles ging eigenlijk heel vlot. Ik werkte bij een bedrijf dat auto’s verhuurt. Daar zat ik op zich prima op mijn plek, maar miste ik een beetje de uitdaging in mijn werk.” Netty vervolgt: “Ik werkte daar ruim zeven jaar en hield mij bezig met de debiteurenadministratie en de facturatie. Dat begon te vervelen: ik wilde meer variatie in mijn werk. Toen ik op Facebook een personeelsadvertentie van De Waal voorbij zag komen hakte ik de knoop door en solliciteerde ik direct. Met de marketing van De Waal zit het dus wel goed”, lacht ze.

Netty-de-Groot-De-Waal-Kozijnen-in-line

Uitdaging: een term met twee kanten

Hoewel Netty enerzijds van meer uitdaging houdt, zijn er ook vormen van uitdaging waar ze minder enthousiast van wordt. “Ik werkte natuurlijk al enige tijd bij mijn vorige werkgever. Ik had daar zekerheid op het gebied van mijn werkomgeving en daarnaast had ik een vast contract. Om dan op je 54ste nog van baan te switchen, leek mij in eerste instantie best een ‘gok’”, vertelt ze. “Gelukkig werd ik hier in Veen met open armen ontvangen. Ik heb het erg goed naar mijn zin en kan het goed vinden met al mijn collega’s.”

Erg gemotiveerd

Netty is positief over haar persoonlijke ontwikkelingen en de ontwikkelingen van De Waal. “Het bedrijf groeit op een prettige manier. Zichtbaar, maar niet te snel. Dat op het gebied van product, onze mensen en meer. Ikzelf heb recent een extra opleiding boekhouden gedaan om mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ik kijk ernaar uit mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van De Waal Kozijnen”, besluit Netty trots.

Lees meer verhalen van De Waal Kozijnen

Onze collega’s vertellen graag meer over hun functies, interesses, hoe het is om bij De Waal te werken en meer!

Verhalen

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie