Houten en kunststof kozijnen, deuren, ramen | De Waal kozijnen

Doorzoek de website

Over ons

Nieuwe kozijnen, deuren of ramen nodig voor uw zakelijke project? Van hout of kunststof? Volledig gevelgereed, beglaasd en voorzien van een houten stelkozijn? Laat u verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van De Waal.

Het verhaal van de Waal

Van een traditioneel timmerbedrijf zijn we sinds 1984 uitgegroeid tot één van de modernste fabrieken van Nederland. We produceren houten en kunststof kozijnen, deuren, ramen en complete gevelelementen. Voor planmatig onderhoud, renovatie én nieuwbouw. Volledig afgestemd op uw wensen en ontwikkeld om de eindgebruiker maximaal comfort te bieden. De Waal, producten met een verhaal!

Onze mensen

De Waal levert kozijnen, deuren, hsb wanden, ramen én oplossingen!

Nieuwe kozijnen, deuren of ramen nodig? Van hout of kunststof? Volledig gevelgereed, beglaasd en voorzien van een houten stelkozijn? Voor één woning of voor honderden tegelijk? Laat u verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van De Waal. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnenprojecten, in planmatig onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Historie

Van een klein traditioneel timmerbedrijf is De Waal sinds 1984 uitgegroeid tot één van de modernste houten én kunststof kozijnenfabrieken van Nederland.

Onze historie

Onze meerwaarde

In onze fabrieken produceren we efficiënt, snel en zeer flexibel zowel houten als kunststof kozijnen. Volledig afgestemd op uw wensen. Onze meerwaarde merkt u al in het voortraject. Wij denken altijd proactief mee en verrassen u graag met creatieve oplossingen. Kozijnen laten monteren? Onze montageploeg staat voor u klaar.

Communicatie

Helder communiceren. Veel bedrijven willen het, De Waal doet het. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent.

Meer informatie

Afspraak is afspraak

Als opdrachtgever bent u verzekerd van hoogwaardige producten. Minstens zo belangrijk: van heldere communicatie en betrouwbaar partnerschap. Afspraak is bij ons afspraak.

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie