Service en nazorg | De Waal

Doorzoek de website

De Waal levert service

Onze servicedienst zorgt ervoor dat u en uw kozijnen de aandacht krijgen die essentieel zijn met het oog op de lange termijn.

Ontzorgen betekent ook nazorgen

Naast het produceren, leveren en monteren van houten en kunststof kozijnen leveren wij bij De Waal óók service en nazorg. Op deze manier wordt u zowel tijdens als na het project ontzorgt en de kwaliteit van uw kozijnen gewaarborgd. Wij investeren graag in een duurzame relatie en het doel is dan ook om van onze klanten op projectbasis, samenwerkingspartners voor de lange termijn te maken. En dus geven wij u net zoveel aandacht als de zorg waarmee wij de kozijnen produceren.

Service en onderhoud houten en kunststof kozijnen

Onze houten kozijnen en kunststof kozijnen worden met zorg gemaakt door onze vakmensen en produceren wij uitsluitend van kwalitatief hoogstaande materialen zodat wij u maximale kwaliteit en minimale onderhoudskosten kunnen garanderen. Mocht er toch iets met uw kozijnen aan de hand zijn, dan staat onze servicedienst voor u klaar en bieden wij u op onze beurt de helpende hand.

Neem contact op

Maak kennis met onze servicedienst

Snel en flexibel, het zijn twee van onze kernwaarden die in alle processen en werkzaamheden van onze projecten terugkomen. En dit geldt dan ook voor onze proactieve onderhouds- en servicedienst. Persoonlijke service begint met jezelf voor te stellen en daarom laten wij u dan ook kennismaken met onze proactieve servicemedewerkers.

Bert van Genderen

Logistiek- en kwaliteitsmanager
bert@dewaal-kozijnen.nl

De voordelen van service van de Waal

Met service en nazorg van De Waal heeft u het volledige proces bij één even professionele als specialistische partner liggen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en profiteert u van laagdrempelig contact met een persoonlijk aanspreekpunt en professionele samenwerkingspartner.

Transparante communicatie

Proactief contactpersoon

Betrouwbare kwaliteit

Schrijf je in!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!