De Waal communiceert | De Waal kozijnen

Doorzoek de website

De Waal communiceert helder

Helder communiceren. Veel bedrijven willen het, De Waal doet het. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent.

De Waal communiceert helder

Helder communiceren. Veel bedrijven willen het, De Waal doet het. Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent. Daarom zijn we helder over kosten, planning en andere belangrijke zaken. Heeft u vragen? Of behoefte aan deskundig advies? Wij staan u graag te woord.

Bewonerscommunicatie

Ook de bewonerscommunicatie kunnen wij voor u verzorgen. We praten bewoners bij over de (renovatie)werkzaamheden, maken afspraken voor de planning en beantwoorden vragen.

Onze mensen

Optimale samenwerking

Met bewonerscommunicatie kweken wij begrip, een belangrijke basis voor optimale samenwerking. Hierdoor zal het project soepeler verlopen en zijn er meer bewoners tevreden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bewonerscommunicatie? Neem snel contact met ons op via 0416 – 69 28 70.

Een garantie voor kwaliteit

Aan onze duurzame producten gaat u jarenlang plezier beleven. Ze zijn gemaakt van goede materialen en met zorg geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden.

Meer informatie