De Waal garandeert | De Waal kozijnen

Doorzoek de website

Garantie voor kwaliteit

Aan onze duurzame producten gaat u jarenlang plezier beleven. Ze zijn gemaakt van goede materialen en met zorg geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden.

De Waal: een garantie voor kwaliteit

Aan onze duurzame producten gaat u jarenlang plezier beleven. Ze zijn gemaakt van goede materialen en met zorg geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden. Wij garanderen lage onderhoudskosten, ook op de lange termijn. Goed om te weten: mocht er onverhoopt toch een keer wat zijn, dan staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Onze keurmerken

KOMO

Wij zijn een KOMO-keur gecertificeerd bedrijf en in het bezit van kwaliteitsverklaringen voor ramen, deuren en houten gevelelementen. Deze geven aan dat we voldoen aan de richtlijnen, voorgeschreven en gecontroleerd door de SKH (Stichting Keuringsbureau Hout) en SBK (Stichting Bouwkwaliteit). Ook onze kunststofgevelelementen voldoen aan alle eisen van het door SKH bepaalde KOMO-keurmerk.

VCA

Als VCA gecertificeerd bedrijf hechten wij grote waarde aan veilig en verantwoord werken. Trainingen en instructies zijn van groot belang bij het voorkomen van ongevallen en incidenten.

Politiekeurmerk

Wij maken de complete producten volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. We zijn officieel erkend door CB&V.

FSC

De kern van FSC® is dat ervoor wordt gezorgd dat tropische en niet-tropische bossen goed worden beheerd. FSC® hout is herkenbaar voor u als opdrachtgever. Het geeft zekerheid dat het hout door de gehele handelsketen, van zagerij tot eindproduct, is gevolgd. Steeds meer opdrachtgevers eisen FSC® hout. Wij leveren dit graag.
NVBT

Concept I en II

Wij leveren producten die voldoen aan de Concepten I en II die zijn opgesteld door de NBVT. Zo garandeert levering in bijvoorbeeld Concept II u als aannemer dat de kozijnen worden geleverd in een voorlaklaag, die uiterlijk binnen 18-maanden moet zijn afgeschilderd.
NVBT

Concept III en IV

Als één van de weinige kozijnenfabrieken in Nederland zijn wij uitgerust met het KOMO Concept III en Concept IV certificaat. Dit bakent de verantwoordelijkheden af tussen u als opdrachtgever en De Waal: wij zijn verantwoordelijk voor het plaatsen, beglazen en aflakken van de gevelproducten. Doordat wij verantwoordelijk zijn voor het plaatsen op het werk kunnen wij garantie geven op het volledige eindproduct. Bij Concept IV leveren wij een op maat gemaakt onderhoudsplan, zodat de toekomst van uw kozijn ook is gegarandeerd.

De Waal innoveert

Innoveren? Dat zit in ons bloed. Bij De Waal zijn we voortdurend bezig om onze producten door te ontwikkelen en bouwprocessen te optimaliseren.

Meer informatie

Schrijf je in!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!