De Waal innoveert | De Waal kozijnen

Doorzoek de website

De Waal innoveert

Innoveren? Dat zit in ons bloed. Bij De Waal zijn we voortdurend bezig om onze producten door te ontwikkelen en bouwprocessen te optimaliseren.

De Waal innoveert

Innoveren? Dat zit in ons bloed. Bij De Waal zijn we voortdurend bezig om onze producten door te ontwikkelen en bouwprocessen te optimaliseren. Dit leidt tot lagere productie- en onderhoudskosten.

Volautomatische spuitrobots

Onze houten en kunststof kozijnenfabrieken staan symbool voor onze continue drang naar vernieuwing. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze volautomatische spuitrobots, die zorgen voor een perfect gevloeide en gelijkmatig dekkende verflaag op onze houten kozijnen en deuren. Constante hoogwaardige kwaliteit!

De kunst van kunststof kozijnen

Als verwerker van het nieuwe Gealan S9000 NL profiel bent u bij de Waal aan het juiste adres voor kunststof kozijnen op maat. De waal denkt met u mee, produceert, monteert en garandeert de juiste kwaliteit voor seriematige afname van kunststof kozijnen. Kortom; De Waal verstaat de kunst van kunststof kozijnen. Neem nu contact op en ontdek direct wat wij voor u kunnen betekenen!

Nieuw hoofdstuk na 35 jaar De Waal

Van een traditioneel timmerbedrijf zijn we uitgegroeid tot één van de modernste fabrieken van Nederland. We produceren kozijnen, deuren, ramen en complete gevelelementen. Voor planmatig onderhoud, renovatie én nieuwbouw. Volledig afgestemd op uw wensen en ontwikkeld om de eindgebruiker maximaal comfort te bieden. Nu wordt er een nieuw hoofdstuk aan dit verhaal toegevoegd. In de vorm van vooruitstrevende kunststof kozijnenfabriek. Waardoor we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.

Meer over kunststof kozijnen

Duurzame kozijnen

Ook onze producten ademen innovativiteit. Neem onze ´passiefkozijnen´, hout met een speciale isolatielaag. Of onze milieuvriendelijke kozijnen van vurenhout of accoya, die dankzij gepatenteerde productietechnieken voldoen aan de allerhoogste gebruikerseisen.

Meer weten over deze en andere innovaties? Bel 0416-69 28 70 of kom op de koffie in onze fabriek.

Montage en communicatie

Vernieuwend is ook onze dienstverlening, die veel verder gaat dan hoogwaardige productie. Wij onderscheiden ons ook door proactief met u mee te denken, kozijnen vakkundig te monteren en helder te communiceren.

Bekijk montage

De Waal monteert

Kozijnen, ramen, deuren of complete gevelelementen laten monteren door De Waal? Een goede keus.

Meer informatie

Schrijf je in!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!