Korte levertijd, flexibele productie | De Waal kozijnen

Doorzoek de website

De Waal produceert

Op zoek naar hoge kwaliteit tegen lage kosten? Een snelle levertijd en flexibele productie?

De Waal produceert hoogwaardig, snel en flexibel

Op zoek naar hoge kwaliteit tegen lage kosten? Een snelle levertijd en flexibele productie? De Waal produceert de kozijnen, ramen, deuren en hsb wanden die u wenst. Onze moderne fabriek biedt erg veel mogelijkheden.

Constante hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met moderne apparatuur en dat ziet u terug aan het eindproduct. Het volautomatische productieproces, aangestuurd door ervaren vakmensen, is een garantie voor een constante hoge kwaliteit. Productie en afwerking vinden plaats onder geconditioneerde omstandigheden.

Onze montage

Snel en flexibel

Het maakt niet uit of u 10 of 100 kozijnen nodig heeft. U vraagt, wij produceren. Zelfs individuele productie is mogelijk. Onze organisatie is zo ingericht dat we snel en flexibel kunnen produceren.

Scherpe prijzen

Wij bewijzen graag dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Dankzij vergaande automatisering en onze efficiënte organisatie produceren wij tegen zeer scherpe prijzen.

Houtskeletbouw

Meer dan 900 bewerkingen mogelijk

Onze machines zijn verrassend veelzijdig. In totaal zijn er meer dan 900 bewerkingen mogelijk, waardoor we nagenoeg al uw wensen in hout kunnen vertalen. Vanzelfsprekend denken wij met u mee over de allerbeste oplossingen.

Afgelakt en beglaasd

Wij maken het u graag makkelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw kozijnen in de voorlak, volledig afgelakt en beglaasd af te leveren. Een sterke PE-folie beschermt de kozijnen tijdens de bouwfase.

Onze fabriek

De Waal innoveert

Innoveren? Dat zit in ons bloed. Bij De Waal zijn we voortdurend bezig om onze producten door te ontwikkelen en bouwprocessen te optimaliseren.

Meer informatie