Wij zijn op zoek naar een:

De Waal innoveert

Innoveren? Dat zit in ons bloed. Bij De Waal zijn we voortdurend bezig om onze producten door te ontwikkelen en bouwprocessen te optimaliseren. Dit leidt tot lagere productie- en onderhoudskosten.

Volautomatische spuitrobots

Onze houten en kunststof kozijnenfabrieken staan symbool voor onze continue drang naar vernieuwing. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze volautomatische spuitrobots, die zorgen voor een perfect gevloeide en gelijkmatig dekkende verflaag op onze houten kozijnen en deuren. Constante hoogwaardige kwaliteit!

Duurzame kozijnen

Ook onze producten ademen innovativiteit. Neem onze ´passiefkozijnen´, hout met een speciale isolatielaag. Of onze milieuvriendelijke kozijnen van vurenhout of accoya, die dankzij gepatenteerde productietechnieken voldoen aan de allerhoogste gebruikerseisen.

Meer weten over deze en andere innovaties? Bel 0416-69 28 70 of kom op de koffie in onze fabriek.

Montage en communicatie

Vernieuwend is ook onze dienstverlening, die veel verder gaat dan hoogwaardige productie. Wij onderscheiden ons ook door proactief met u mee te denken, kozijnen vakkundig te monteren en helder te communiceren.

De Waal monteert

Kozijnen, ramen, deuren of complete gevelelementen laten monteren door De Waal? Een goede keus.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Realisatie door Zeker Zichtbaar