Flip Mol over werken bij De Waal Kozijnen en meer.

Doorzoek de website

Het verhaal van: Flip Mol

Maak kennis met onze nieuwste Kozijnmaker: Flip Mol! Flip bekleedt sinds begin maart de functie van projectleider en voelt zich al helemaal thuis bij De Waal Kozijnen: “Er heerst hier een waar familiegevoel.”

 

Tijd voor verandering, besluit Flip als 2024 van start gaat. Via LinkedIn komt de 39-jarige Arnhemmer uit bij een projectleider-vacature, welke direct zijn interesse wekt. Flip: “De functieomschrijving trok meteen mijn aandacht. Daarbij was ik toe aan iets nieuws. Ik besloot een mail te sturen en daar werd vrijwel gelijk op gereageerd. Mijn eerste indruk van De Waal Kozijnen (en Kozijnmakers) was daardoor gelijk goed.”

Flip Mol, projectleider bij De Waal Kozijnen in Veen

Familiegevoel

Flip solliciteert en raakt enthousiast. Ook de Kozijnmakers-directie raakt enthousiast, waarop beide partijen besluiten de handen ineen te slaan. Per 1 maart treedt Flip in dienst bij De Waal, iets dat hem goed bevalt. Hij licht toe: “Mijn vorige werkgever was Weekamp Deuren. Weekamp is onderdeel van een enorme holding, en daardoor minder flexibel. Persoonlijk denk ik dat een bedrijf met de grootte van De Waal beter bij mij past. Er heerst hier een familiegevoel. Men is behulpzaam en aandacht voor mens, machine, product en omgeving staat centraal. Dat is erg prettig.”

Kozijn-kennis

Hoewel Flip dankzij zijn periode bij Weekamp al heel wat weet over ramen en deuren, geeft hij toe dat hij zijn ‘kozijn-kennis’ nog wat moet bijspijkeren. “En dat vind ik helemaal niet erg. Ik houd ervan om te leren en ik wil zo snel mogelijk weten hoe een kozijn in elkaar steekt. Alleen op die manier kan ik onze werkvoorbereiders optimaal ondersteunen”, aldus onze nieuwe collega.

Word Flips collega

Veelzijdige functie

Flip legt uit dat zijn nieuwe functie veelomvattend is. “Als projectleider ben in natuurlijk een groot deel van de week aanwezig op de bouw. Het is aan mij om daar alles in goede banen te leiden voor zowel onze eigen mensen als onze klanten. Daarnaast ga ik me bezighouden met een stukje digitalisering en ga ik de verbouwing van ons kantoor begeleiden.” Hij sluit af: “Kortom: genoeg te doen, maar dat maakt het juist erg leuk. Ik heb er zin in!”

Connect met Flip via LinkedIn: klik hier!

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie