Kozijnmakers vestigt nieuw kantoor in Veenendaal

Doorzoek de website

Kozijnmakers vestigt nieuw kantoor in Veenendaal

Veenendaal, 22 september 2023

Met trots kondigen wij de opening aan van ons nieuwste kantoor in Veenendaal, gevestigd op het adres Lunet 3. Als de Kozijnmakersgroep, bestaande uit Merkx Kozijnen in Dongen en De Waal Kozijnen in Veen, zetten wij hiermee een belangrijke stap in onze voortdurende groei en toewijding aan onze klanten.

Kozijnmakers vestigt nieuw kantoor in Veenendaal

Dit moderne kantoor zal dienen als de thuisbasis voor drie van onze gewaardeerde werkvoorbereiders en een calculator. Zij zullen zich richten op het ondersteunen van beide dochterondernemingen, wat resulteert in een nog efficiëntere dienstverlening.

 

Aandacht voor mens en milieu

De collega’s zullen zowel op de locaties in Dongen en Veen aanwezig zijn, evenals in Veenendaal Office. Dit om nauw verbonden te blijven met de lokale teams en processen, en tegelijkertijd om reistijd te minimaliseren. Op deze manier kunnen we niet alleen onze klanten de hoogste kwaliteit bieden, maar verminderen we ook onze milieu-impact en zorgen we voor het welzijn van onze medewerkers.

 

Meer informatie

Deze uitbreiding is een duidelijke weerspiegeling van onze toekomstgerichte aanpak en ons voortdurende streven naar verbetering. Volg onze sociale mediakanalen voor verdere updates over de ontwikkelingen bij de Kozijnmakersgroep.

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie