Robin Donkersloot vertelt over zijn verhaal bij De Waal Kozijnen

Doorzoek de website

Het verhaal van: Robin Donkersloot

Ontmoet onze nieuwe collega Robin Donkersloot. Robin werkte dertien jaar als heftruckchauffeur en is inmiddels een zeer gewaardeerde collega binnen ons afmontageteam. Onder het genot van een kop koffie vertelt hij over zijn loopbaan, privéleven en meer.

 

Robin, afkomstig uit Wijk en Aalburg, begon zijn carrière op de middelbare school met een focus op bouw. Na zijn opleiding koos hij voor de praktische aanpak en werkte hij direct in een timmerfabriek, waar hij zich bezighield met kozijnen en houten skeletbouw. Later ging hij aan de slag als heftruckchauffeur. Zijn ambitie om met zijn handen te werken bleef echter onvervuld, waardoor hij besloot om iets nieuws te proberen.

Robin Donkersloot, timmerman bij De Waal Kozijnen

Pindafabriek

Onze 34-jarige collega vertelt over zijn loopbaan. “Ik werkte dertien jaar als heftruckchauffeur bij de Pindafabriek. Een tijdje geleden zag ik op Facebook een personeelsadvertentie van De Waal Kozijnen voorbijkomen.” Geïnspireerd door de mogelijkheid om weer met hout te werken en uit de ploegendienst te stappen, besloot hij om een nieuwe weg in te slaan. “Sinds maart werk ik bij De Waal Kozijnen als afmontagemedewerker, waar ik samen met Gerrie werk aan onder andere de montage van hang- en sluitwerk, het hangen van deuren en het monteren van dorpels en beslag.”

 

Gevarieerde dagindeling

Robin heeft het naar zijn zin bij De Waal en prijst de persoonlijke aandacht die hij krijgt.

“Het zijn de collega’s bij De Waal die het verschil maken,” zegt Robin. “Ze zijn behulpzaam, gepassioneerd en weten precies wat ze doen.” Hij is vastbesloten om eerst alle aspecten van het afmonteren onder de knie te krijgen, waarna hij hoopt een meer allround rol op zich te kunnen nemen in de werkplaats. “Het bevalt mij hier erg goed. Onlangs ging ik met Léon mee naar de bouw om montagewerk te verrichten. Dat was even andere koek, maar zeker niet minder leuk. Ik hoop op termijn op meerdere vlakken mijn kwaliteiten te kunnen laten zien”, aldus onze collega.

Voetballen, vissen, vakwerk

Robins zoektocht naar afwisseling en voldoening komt niet alleen op de werkvloer terug. “Ik houd ervan om tijd door te brengen op het voetbalveld en om te vissen. Soms is het even schakelen tussen mijn werk, hobby’s, vrouw en dochtertje. Maar al met al is dat geen probleem.” Hij sluit af: “Ik kijk uit naar de toekomst en om samen met De Waal door te groeien.”

Lees meer verhalen van De Waal Kozijnen

Onze collega’s vertellen graag meer over hun functies, interesses, hoe het is om bij De Waal te werken en meer!

Verhalen
Twan van Rossum, commercieel manager bij Kozijnmakers BV

Wij denken met u mee

Kosten besparen door nóg efficiënter te werken? Het maximale uit een project halen? De Waal denkt graag actief met u mee.

Meer informatie