Wij zijn op zoek naar een:

Nieuws

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen1 day ago

Zo ziet het eruit wanneer onze kozijnen de weg op gaan. Dit keer richting Putten waar wij in opdracht van Van Wijnen Harderwijk BV de houten kozijnen voor 66 woningen verzorgden.

www.dewaal-kozijnen.nl

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen1 week ago

Voor de appartementen van nieuwbouwproject ‘Het Tilburgs Arsenaal’ verzorgden wij in opdracht van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg de productie en montage van de kunststof kozijnen. Kijk voor meer informatie over dit prestigieuze project die je hier door Bert op transport gezet ziet...

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen2 weeks ago

Dit is Wilco Kroes, onze gloednieuwe projectmanager, geef hem een warm welkom! Vanaf vorige week is hij één van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van houten en kunststof kozijnen voor, misschien wel, jouw project. Succes en vooral veel plezier natuurlijk Wilco.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.3 weeks ago

Een fraai pand zoals het Gastenhuis in Warmond verdient natuurlijk minstens even fraaie kozijnen, ramen, deuren, en dakkapellen om de uitstraling helemaal af te maken. En daarom werden wij door C.N. Bouman Andel B.V. ingeschakeld om dit te produceren en te leveren.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.1 month ago

In opdracht van Aannemer J. Bouman B.V. vervangen we de kozijnen van 32 woningen in Elst. Compleet met glas door ons geleverd en gemonteerd (concept lll). Zie hier het resultaat in de nieuwe situatie.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.2 months ago

Een nieuw kozijnenproject in uitvoering betekent een nieuwe voor / na. Dit keer produceren, leveren en monteren we in opdracht van Kok Bouwgroep de kozijnen in concept lll voor een 43-tal woningen in Oosterhout.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen2 months ago

Recent leverden wij in opdracht van onze samenwerkingspartner Slokker Bouwgroep uit Eindhoven nieuwe kozijnen in concept III inclusief glas bij het project De Oude School Cum-Laude in Nijmegen. Een bijzonder en bijzonder mooi project waar wij trots op zijn.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen3 months ago

Bij De Waal investeren wij graag in de lange termijn relatie met onze klanten en samenwerkingspartners. Mede in dat kader, maar vooral omdat we het gewoon héél leuk en gezellig vinden, organiseerden wij dit jaar de eerste officiële De Waal Golfdag. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Laad meer

De Waal levert kozijnen, deuren, ramen én oplossingen!

Nieuw kozijnen, deuren of ramen nodig? Van hout of kunststof? Volledig gevelgereed, beglaasd en voorzien van een houten stelkozijn? Voor één woning of voor honderden tegelijk?

Meer over ons

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Realisatie door Zeker Zichtbaar