Wij zijn op zoek naar een:

Nieuws

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen4 weeks ago

Bij De Waal investeren wij graag in de lange termijn relatie met onze klanten en samenwerkingspartners. Mede in dat kader, maar vooral omdat we het gewoon héél leuk en gezellig vinden, organiseerden wij dit jaar de eerste officiële De Waal Golfdag. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen2 months ago

Voor dit renovatieproject in Geeren Zuid werden wij door Aannemersbedrijf Rasenberg ingeschakeld om de kozijnen van 76 woningen te vervangen. In totaal hebben wij hiervoor 770 kunststof kozijnen en 38 houten bergingskozijnen geproduceerd, geleverd én gemonteerd. Een schoolvoorbeeld van hoe hout en kunststof hand-in-hand gaan...

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen4 months ago

Bij De Waal Kozijnen zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid en daarom werken wij met 100% duurzaam geproduceerd hout. Recent hebben wij het certificaat SKH-STIP in ontvangst mogen nemen waardoor we deze woorden voortaan kracht bij kunnen zetten met dit keurmerk.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen4 months ago

In de spotlight; onze nieuwe STILL Intern Transport heftruck die het proces in de productiehal voor kunststof kozijnen naar een nog hoger efficiency-niveau tilt.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen4 months ago

Ook met de vrieskou van de afgelopen periode zijn alle werkzaamheden gewoon doorgegaan. Waaronder de productie en transport van deze vracht richting Waalwijk waar onze opdrachtgever Heijmans 16 woningen bouwt.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen5 months ago

De Waal monteert. Houten of kunststof kozijnen, ramen, deuren of complete gevelelementen laten monteren door De Waal? Een goede keus. Onze montageploeg kent de producten door en door, waardoor u bent verzekerd van een vakkundige montage.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen5 months ago

Houtskeletbouw
Met houtskeletbouw van De Waal kiest u voor een snelle én duurzame oplossing. Wij hebben veel ervaring met complete en complexe gevelrenovaties. Tijd winnen? Energie besparen? Geluid weren? Houtskeletbouw biedt veel mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

De Waal Kozijnen
De Waal Kozijnen5 months ago

Kwaliteit en veelzijdigheid
De fabriekshal voor de productie van kunststof kozijnen is sinds de opening in oktober van afgelopen jaar meer dan warmgedraaid. Alle partners en opdrachtgevers bedankt! Ook profiteren van kozijnen met een verhaal? U bent altijd welkom bij De Waal.

Laad meer

De Waal levert kozijnen, deuren, ramen én oplossingen!

Nieuw kozijnen, deuren of ramen nodig? Van hout of kunststof? Volledig gevelgereed, beglaasd en voorzien van een houten stelkozijn? Voor één woning of voor honderden tegelijk?

Meer over ons

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Waal? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct!

Realisatie door Zeker Zichtbaar & Archisupport